Heeft u een (betere) website nodig?

Heeft u een nieuwe website nodig, of wilt u een bestaande website laten aanpassen? Dat kunnen wij voor u doen. Hierbij kan gekozen worden voor verschillende aanpakmethoden. Hierbij gebruiken wij het Umbraco CMS als basis, maar daarnaast kunt u kiezen of u een template wil gebruiken, of dat er een custom design moet komen voor uw website. Een template scheelt natuurlijk in de kosten, terwijl een custom design uw website uniek maakt.
Omdat Umbraco als basis voor de website wordt gebruikt, kan er altijd verder worden uitgebreid. U kunt er dus voor kiezen eerst een eenvoudige website met een paar content pagina's en een contact formulier neer te zetten, en dit later uit te breiden naar meer functionaliteit. Op deze manier blijven de initiƫle kosten beperkt, maar heeft u later toch alle mogelijkheden.
Neem eens contact op, dan kijken we samen wat de beste match is voor uw situatie.

Neem contact op
book-computer-design-326424.jpg
adult-app-developer-business-1181244.jpg

Custom/maatwerk website

Heeft u een website nodig die wat meer programmeerwerk vereist dan een 'standaard website'? Ook dan kunnen wij u prima helpen. Door onze jarenlange ervaring hebben we al heel wat maatwerk websites gemaakt, met de meest uiteenlopende koppelingen en/of e-commerce oplossingen. Dynamics CRM, Salesforce, Mailchimp, Mailplus, Unit4, u kunt het zo gek niet verzinnen of we hebben er waarschijnlijk al een keer mee te maken gehad. Stel gerust uw vraag, dan zullen wij die snel kunnen beantwoorden.

Website hosting

Voor klanten waarbij wij het onderhoud aan een website doen, kunnen wij de website ook hosten. Wij hosten op Windows servers met MSSQL Databases. Door de hosting door dezelfde partij te laten doen blijven de lijnen kort en kunnen eventuele storingen sneller worden opgelost.

Informeer naar de mogelijkheden
DataCenter.jpg
Umbraco Registered Partner